9701 HTS-Navi, USB/PC prijímač pre príjem telemetrie

9701 HTS-Navi, USB/PC prijímač pre príjem telemetrie

HTS-Navi je USB prijímač telemetrických dát - zásuvné zariadenie do USB portu PC. Umožňuje bezdrôtovo prijímať telemetrické dáta do počítača bez nutnosti káblov medzi PC a vysielačom. Celý popis »
Značka: Hitec Kód produktu: PD-1HI29938
Záruka: 2 roky EAN: 0669962297011
49,05 € s DPH
nie je skladom

HTS-Navi je USB prijímač telemetrie umožňujúci prenos telemetrických dát do vášho počítača. Môžete tak dáta prijímať, zobrazovať ich na monitore a zaznamenávať na PC bez potreby akýchkoľvek káblov medzi PC a vysielačom.

HTS-Navi (= Hitec Telemetry System - Navigator) má podobu len mierne väčšej USB kľúčenky s výklopnou 2,4GHz anténou na boku a USB konektorom pod snímateľnou krytkou. Je kompatibilný so všetkými RC súpravami vybavenými 2,4 GHz AFHSS VF modulom Hitec SPECTRA 24 resp. so vstavaným 2,4GHz VF dielom (Optic 6 Sport 2.4, Eclipse 7 Pro). Zaistí zobrazenie všetkých telemetrických údajov vysielaných z modelu s telemetrickým prijímačom, telemetrickou ústredňou a senzormi Hitec.

Pre používanie HTS-Navi potrebujete okrem RC súpravy Hitec 2.4GHz AFHSS, telemetrického prijímača (Optima 7 alebo 9) a telemetrickej ústredne so snímačmi Hitec ešte:

  • Osobný počítač alebo notebook s operačným systémom Windows XP alebo novším a voľným USB portom. Na počítači musíte mať nainštalovaný ovládací program pre USB interfejs HPP-22 (voľne k stiahnutiu na http://hitecrcd.co.kr/tester/hpp_22.htm).
  • VF modul SPECTRA 24 (resp. vstavaný 2.4GHz VF diel) vo vysielači musí mať softvér verzie 3.01 (alebo novší).

S pomocou nášho obrázkového návodu ľahko HTS-Navi pripravíte na prevádzku. Po spárovaní s vysielačom (vykonáva sa obdobne ako párovanie prijímačov Minima) už potom budete môcť kedykoľvek HTS-Navi jednoducho "zapichnúť" do PC a prijímať, sledovať a zaznamenávať telemetrické dáta z vášho modelu - a bez káblov!

Súprava USB prijímača obsahuje: USB prijímač HTS-Navi, návod k obsluhe.

Pozn.: Keďže prenos telemetrie prebieha len vtedy, ak je v prevádzke vysielač aj prijímač, nie je možné HTS-Navi používať samostatne - len s telemetrickým prijímačom, telemetrickou ústredňou a snímačmi Hitec, bez vysielača.

Tip: Odporúčame vám aktualizovať softvér HTS-Navi na najnovšiu verziu (1.02), ktorá umožňuje HTS-Navi prevádzkovať v podstatne zväčšené vzdialenosti od vysielača - po aktualizácii v okruhu najmenej 150 metrov. Pre aktualizáciu dokonca nie je ani nevyhnutne nutný USB interface HPP-22, stačí len mať na PC nainštalovaný obslužný program pre HPP-22 (najnovšiu verziu). Potom pripojte HTS-Navi k počítaču, spustite program pre HPP-22, kliknite na ikonu "Hitec Telemetry System Command Center". V ďalšom okne vyberte "Upgrade" v roletovom menu "Select Target" pod obrázkom HTS-Navi uprostred a kliknite na ikonu HTS-Navi. Aktualizujte softvér na verziu 1.02.

Modulácia/Kódovanie2.4GHz AFHSS
Dĺžka [mm]76
Šírka [mm]22.3
Výška [mm]14

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi