264251 DogFighter SR RR s BL motorom SR a servami

Doprava zadarmo

264251 DogFighter SR RR s BL motorom SR a servami

Takmer hotový akrobatický a kombatový dolnoplošník z ELAPORu o rozpätí 882 mm so striedavým motorom s regulátorom a 3 servami. Ovládané krídelká a výškovka, hotová povrchová úprava. Výborný rýchly model vo "warbird" štýle pre pokročilých pilotov. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401151
Záruka: 2 roky EAN: 4041033082515
223,86 € s DPH
nie je skladom

Dobré stíhacie lietadlo musí byť rýchle, mať vynikajúcu stúpavosť, byť obratné, rýchlo a presne reagovať na riadenie, pritom mať slušnú vrodenú stabilitu pre mierenie a presnú paľbu na cieľ, musí mať vysokú rýchlosť v strmhlavom lete ... a tiež dobré vlastnosti pri nízkych rýchlostiach, aby sa nestal smrtiacou pascou pre pilota na smrť vyčerpaného vzdušným bojom. "Výška - rýchlosť - manéver" - práve toto sú zásady, podľa ktorých Multiplex skonštruoval svoj DogFighter, sakramentsky rýchly a obratný dolnoplošník z takmer nezničiteľného ELAPORu. S eleganciou a agresívnym vzhľadom plnokrvníka pre preteky okolo pylónov a dušou stíhača z II. svetovej vojny vám ponúkne dvojnásobnú dávku čistého a neriedeného adrenalínu! Teraz ho môžete mať v elegantnom zeleno-bielom prevedení pre rok 2014 s hotovou povrchovou úpravou.

Nízka minimálna rýchlosť, úžasná maximálna rýchlosť (až 200 km/h v supertuningovom prevedení), extrémne neutrálne správanie počas letu s presnou a rýchlou odozvou riadenia pre presnú akrobaciu ... to všetko v spojení s extrémne odolným drakom z penového ELAPORu. Prevádzku modelu uľahčuje celý rad "vychytávok" - od odnímateľného krytu kabíny pre bleskurýchle dotankovanie, pardon, výmenu akumulátorov, cez motorové lôžko umožňujúce ľahké doladenie vyosenia dole alebo do strán, až po demontovateľné krídlo pre ľahkú prepravu.

Robustný trup modelu z penového ELAPORu nesie všetky typické znaky "vymakanej multiplexáckej" konštrukcie - strategicky umiestnené plastové výstuhy, motorové lôžko s ľahko nastaviteľným vyosením dolu alebo do strán, puzdro pre servo výškovky umožňujúce ľahkú montáž (a v prípade potreby i demontáž) obyčajným "zacvaknutím ", odnímateľný kryt kabíny pre jednoduchú výmenu pohonného akumulátora, robustné lôžka akumulátorov s upevňovacím popruhom pre 100% spoľahlivé upevnenie Li-po súpravy a premyslené usporiadanie vnútorných priestorov pre jednoduchú zástavbu pohonnej jednotky a RC vybavenia pri zaistení dobrého chladenia. Trup je dodávaný už zostavený s namontovaným striedavým motorom Himax C3516-1130 s vrtuľou APC 10x7, striedavým regulátorom MULTIcont BL-40 S-BEC a servom Nano-S pre výškovku.

Chvostové plochy sú tiež z Elaporu; servo výškovky je umiestnené v chvostovej časti trupu, výškovku ovláda prostredníctvom krátkeho priameho drôtového tiahla. Smerovka je pevná.

Krídlo s polosúmerným profilom z penového ELAPORu s uhlíkovými a laminátovými výstuhami je jednodielne; k trupu sa upevňuje dvoma polyamidovými skrutkami. Krídelká sú ovládané dvoma servami uloženými v krídle; serva Nano-S sú samozrejme už zabudované.

DogFighter - ako je u kombatových modelov obvyklé - nemá podvozok, štartuje z ruky a pristáva "na brucho" do trávy.

Model je dodávaný s hotovou povrchovou úpravou.

Pre napájanie modelu budete potrebovať trojčlánkový Li-poly akumulátor cca 2200 mAh so zaťažiteľnosťou aspoň 25C.

Na ovládanie modelu budete potrebovať prinajmenšom štvorkanálovú RC súpravu, ideálne je samozrejme použitie aspoň päťkanálovej počítačovej RC súpravy, ktorá umožňuje nezávislé ovládanie serv krídeliek, presné nastavovanie veľkosti výchyliek, naprogramovanie dvojitých výchyliek resp. exponenciálneho priebehu výchyliek pre zníženie citlivosti kormidiel okolo neutrálu dovoľujúcej veľmi presné riadenie pri zachovaní veľkých maximálnych výchyliek.

ARF set obsahuje: zostavený trup a nosné plochy z penového ELAPORu s hotovou povrchovou úpravou s namontovaným motorom, regulátorom a servami, vrtuľový kužeľ z ELAPORu s unášačom a vrtúľ, návod ku stavbe.

Rozpätie [mm]882
Dĺžka [mm]812
Hmotnosť [g]850
Plocha krídla [dm2]19
Ovládané funkcieV,K(2),M
Stavebná náročnosťS1
Náročnosť pilotážeP2,P3

Pohon a RC vybavenie:

Motor*Himax C 3516-1130
Regulátor*MULTIcont BL-40 S-BEC
Vrtuľa*APC 10x7E
AkumulátorRAY G3 11,1 V 2200 mAh
Serva*3x Nano-S
RC súpravamin. 4 kanály
*) Súčasť ARF setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi